Panicum Virgatum Fontaine

Hét siergras voor de snijbloementeelt, geeft een extra oppepper in een mix boeket. Het heeft genoeg lengte en is ideaal als vuller. Panicum is uitermate geschikt voor de nieuwe trends van “losse bloemen” en past ook in vele types gemengde boeketten.

Van week 29 t/m 42 kunnen wij uw Panicum leveren.

Voor elke teeltwijze kunnen wij u plantmateriaal leveren. Dit plantgoed maken wij van zaad, dat is geproduceerd door de beste internationale veredelaars. Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen bij het maken van een passende keuze voor uw omstandigheden uit dit assortiment. Samen met ons kunt u voor uw bedrijf het meest optimale teeltplan samenstellen. Daarnaast kunt u ook bepalen hoe groot (of klein) u de planten wilt hebben. Hierbij gebruiken wij verschillende traytypen, die daarvoor geoptimaliseerd zijn. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de planten nog een extra sturing meegeven.

Globe Plant is uitgerust met de meest moderne technieken zoals geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, verneveling, belichting, verduistering en strakke cultuurvloeren. Zo zijn alle luchtramen afgegaasd om de insectendruk tot een minimum te beperken. En maken wij, als eerste opkweekbedrijf in Nederland, al sinds 2016 gebruik van aardwarmte, de meest duurzame energiebron voor de moderne glastuinbouw.

Onze medewerkers werken vol passie aan het leveren van de afgesproken kwaliteit. Al onze processen worden continu gecontroleerd. Ons bedrijf is daarom ook Global GAP GRASP gecertificeerd en voldoet altijd aan de MPS-A+ eisen.

Kortom: Globe Plant is uw partner voor de opkweek van Panicum Virgatum Fontaine.

Nieuwsgierig naar ons aanbod?  Raadpleeg onze vertegenwoordiger, hij helpt u graag verder.