Groenteplanten

Groenteplanten: Tomaat in steenwolpot op hand

Van origine is Globe Plant een groenteplantenkwekerij. We leveren gezonde, sterke jonge planten aan professionele telers. Wij maken maatwerk van uw groenteplanten. Zo werken wij met verschillende pottypes zoals steenwol, grond of perliet. Een heel groot gedeelte van alle groenteplanten wordt geënt. Al dan niet enten, toppen, stokken/stieken of ander wensen worden aangepast aan uw wensen en eisen. U kunt bij ons terecht voor het totaal pakket van warme groenteplanten:

  • Aubergine
  • Courgette
  • Komkommer
  • Meloen
  • Paprika
  • Peper
  • Tomaat

Duurzaam en hygiënisch

We onderscheiden ons door onze duurzame en hygiënische teeltaanpak. Uw planten worden opgekweekt met Aardwarmte, groene stroom en volgens strenge hygiëneprotocollen. Afleveren gebeurt in meermalig fust, welke na reinigen, wordt hergebruikt.

Wij gaan zeer bewust om met de waterschaarste. Met behulp van moderne waterzuivering recirculeren wij 99% van het gebruikte teeltwater, zodat we water (be)sparen maar ook het oppervlakte water niet belasten.
Ook is ons bedrijf GlobalGAP gecertificeerd en voldoet altijd aan de MPS-A+ eisen. Dit staat voor voedselveiligheid en duurzaamheid.

Klant gericht

Telen is continu sturen en vooruit kijken. Globe Plant is uitgerust met de meest moderne technieken. We zorgen ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien met behulp van geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, verneveling, airmix-installatie, belichting, verduistering en strakke cultuurvloeren. Uiteraard in combinatie met onze kennis en actuele verwerkings- en logistieke machines.

Mooie plant, tevreden klant

Lees hier een artikel uit Groentennieuws – Langdurige Relaties.

 

Kortom: Globe Plant is uw partner voor de opkweek van groenteplanten.

Heeft u interesse? Laat het ons weten…

Relatiemanagers

 

In Zwitserland verkopen we de groenteplanten via onze partner Granoplant.

 

Johan Grootscholten, directeur: “Jonge planten kweken is aandacht geven. Met z’n allen verzorgen en controleren we dagelijks uw uitgangsmateriaal.  De jarenlange ervaring, gedreven inzet en onze geavanceerde technologie garanderen kwaliteit.”