SnijGerbera

Van origine is Globe Plant een groenteplantenkwekerij, maar al jaren bevinden we ons ook op de sierteeltmarkt. We leveren gezond en sterk jong sierteeltmateriaal aan professionele telers. U kent ons misschien al jaren als succesvolle kweker van uitgangsmateriaal.

Door onze specialistische ervaring in de opkweek van jonge planten en teeltervaring met de Gerberateelt zelf, kregen wij steeds meer vraag om verlengde opkweek van Snij-Gerbera te verzorgen. We zijn hiermee in 2018 gestart. Dat is bijzonder succesvol verlopen en daardoor steeds verder uitgebouwd. Deze opkweek gebeurt meestal in de zomer, maar er komt ook steeds meer belangstelling voor verlengde opkweek vroeg in het voorjaar of najaar.

Klant gericht

Telen is continu sturen en vooruit kijken. Globe Plant is uitgerust met de meest moderne technieken. We zorgen ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien met behulp van geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, verneveling, airmix-installatie, belichting, verduistering en strakke cultuurvloeren. Uiteraard in combinatie met onze kennis en actuele verwerkings- en logistieke machines.

Duurzaam

We onderscheiden ons door een duurzame en hygiënische teeltaanpak. Als bedrijf staan wij namelijk voor duurzaam. Zo zijn alle luchtramen voorzien van insectengaas en werken wij volgens de strengste hygiëneprotocollen.
Bovendien maken wij, als eerste opkweekbedrijf in Nederland, al sinds 2016 gebruik van Aardwarmte: de meest duurzame energiebron voor de moderne glastuinbouw.  Op deze manier beperken we de CO2 uitstoot tot een minimum. Kijk op de site allesoveraardwarmte.nl  om meer te weten te komen over Aardwarmte. Wij zijn aangesloten bij  Geo-Well. Geo Well staat voor duurzame milieuvriendelijke tuinbouw producten, gericht op een schonere toekomst.
Daarnaast maken we gebruik van een WKK, waardoor we van gas zowel warmte als elektriciteit produceren. We hebben ook zonnecellen, waardoor we een gedeelte van onze elektriciteit groen produceren.
Ons bedrijf is GlobalGAP gecertificeerd en voldoet altijd aan de MPS-A+ eisen. Dit staat voor voedselveiligheid en duurzaamheid.

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs, op het afgesproken tijdstip. Al onze processen worden continu gecontroleerd. Onze medewerkers werken vol passie aan het leveren van de afgesproken kwaliteit. Relatie beheer vinden wij als familie bedrijf belangrijk. Daarom heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken.

Kortom: Globe Plant is uw partner voor de verlengde opkweek van Snij-Gerbera.

Heeft u interesse? Laat het ons weten…

Relatiemanagers