SnijGerbera

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit plantmateriaal. Uw wensen, samen met onze kennis en ervaring, zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart op uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen.

Van oudsher is Globe Plant een groenteplantenkwekerij, maar sinds een aantal jaar bevinden we ons ook op de sierteeltmarkt. We leveren gezond en sterk jong sierteeltmateriaal aan professionele telers. U kent ons misschien al jaren als succesvolle kweker van Potgerbera’s (Durora In & Outdoor). Hierdoor is er veel ervaring in de teelt van Gerberaplanten. Ook verzorgen wij inmiddels de opkweek van jong plantmateriaal voor Potgerbera’s.
Door onze specialistische ervaring in de opkweek van jonge planten en met de Gerberateelt zelf, kregen wij steeds meer vraag om verlengde opkweek van Snij-Gerbera’s te verzorgen. We zijn hiermee in 2018 gestart en dat is bijzonder succesvol verlopen. Deze opkweek gebeurt meestal in de zomer, maar er komt ook steeds meer belangstelling voor verlengde opkweek vroeg in het voorjaar of najaar.

Klant gericht

Telen is continu sturen en vooruit kijken. Globe Plant is uitgerust met de meest moderne technieken. We zorgen ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien met behulp van geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, verneveling, belichting, verduistering en strakke cultuurvloeren. Uiteraard in combinatie met onze kennis en actuele verwerkings- en logistieke machines.

Duurzaam

We onderscheiden ons door een duurzame en hygiënische teeltaanpak. Zo zijn alle luchtramen afgegaasd, om de insectendruk tot een minimum te beperken, en werken wij
volgens de strengste hygiëneprotocollen. Bovendien maken wij, als eerste opkweekbedrijf in Nederland, al sinds 2016 gebruik van aardwarmte… de meest duurzame energiebron voor de
moderne glastuinbouw. Ons bedrijf is GlobalGAP gecertificeerd en voldoet altijd aan de MPS-A+ eisen.

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs, op het afgesproken tijdstip. Al onze processen worden continu gecontroleerd. Onze medewerkers werken vol passie aan het leveren van de afgesproken kwaliteit. Relatie beheer vinden wij als familie bedrijf belangrijk. Daarom heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken. Ons bedrijf met eigen ogen zien? Wij nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezoek.

Kortom: Globe Plant is uw partner voor de verlengde opkweek van Snij-Gerbera’s.

Heeft u interesse? Laat het ons weten…

Relatiemanagers