Globe Plant staat voor kwaliteit

Paprikaplanen in de nevel, Globe Plant staat voor kwaliteitGlobe Plant staat garant voor kwaliteit, aanpassingsvermogen en betrouwbaarheid. We richten ons op de klant; onze planten kweken we op op basis van uw behoeften en we komen na wat we beloven. Hygiëne en duurzaamheid zijn de rode draad in ons bedrijf.

Kwaliteit

Dat we met nieuwe machines, moderne faciliteiten en ervaren personeel zorgen voor gegarandeerd gezonde en robuuste jonge planten is voor ons vanzelfsprekend. Maar we gaan verder. Onze teeltdeskundige gaat graag met u in gesprek, om uw plant zo te kweken dat deze naadloos kan doorgroeien bij u op het bedrijf. Kortom een plant op maat, van optimale kwaliteit.

Aanpassingsvermogen

Uw teeltbehoeften en planning zijn voor Globe Plant bepalend. In ons overzichtelijke bedrijf zijn de lijnen kort en de mogelijkheden om ons aan te passen aan uw wensen groot.

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs op het afgesproken tijdstip. Doordat we een compact bedrijf zijn, heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken.