Even voorstellen…

Henk van DamGraag stellen wij je voor aan onze nieuwe Relatiemanager:

Henk van Dam

We zijn blij met de komst van Henk en hebben er alle vertrouwen in dat hij de prettige relatie die tussen jou en Globe Plant bestaat verder zal voortzetten.

Henk introduceert zichzelf graag hieronder en legt uit wat hij voor jou kan betekenen.

Namens Globe Plant: Vera, Johan, Paul en Thijs.

Ik ben blij je te kunnen meedelen dat ik per 1 november 2021 ben gaan werken bij Globe Plant in Vierpolders.

Globe Plant is voor mij geen nieuw bedrijf. Zelf ben ik in de tijd dat ik tuinder was, jarenlang klant geweest bij Globe Plant, toen nog Plantenkwekerij Grootscholten. Wat mij altijd aansprak was dat Globe Plant een echt familiebedrijf is en dat er op basis van een goede relatie met elkaar gewerkt wordt. Dat is uiteindelijk ook de reden dat ik bij hen als relatiemanager ga werken. De klant ontzorgen en tevreden maken vind ik één van de belangrijkste uitdagingen van mijn nieuwe baan.

Ik wil dan ook graag een goede relatie met je aangaan. Dit houdt o.a. in: duidelijke afspraken wat betreft de te plaatsen opdracht, tijdens het groeiproces informeren met behulp van o.a. beeldmateriaal, het voorbereiden van het afleverproces etc. Maar ook nadat de planten bij jou zijn afgeleverd, langskomen en het hele proces evalueren.  Als je als klant tevreden bent, dit weer terugkoppelen naar het bedrijf, zodat ook de mensen die de planten maken hier enthousiast van worden.  Maar ook heel serieus met klachten omgaan. Hierin is een terugkoppeling naar de plantenkwekerij van groot belang.

Graag kom ik binnenkort samen met Johan Grootscholten een keer langs om kennis te maken. Ik zie hier dan ook erg naar uit.

Hartelijke groet,

Henk van Dam

Henk van Dam is onze Relatiemanager voor groenteplanten en opkweek snijgerbera’s, hij staat u graag ter woord. Telefonisch of via de mail.

+31 6 11 43 40 11

henk@globeplant.com