Snijbloemen

Globe Plant levert gezond en sterk jong snijbloemmateriaal aan de professionele telers.

Eind 2016 zijn wij als Globe Plant vol enthousiasme begonnen met het opkweken van uitgangsmateriaal Sierteelt.
Dit doen wij met een speciaal Snijbloementeam. Zo`n startjaar maakt dat er veel te leren valt. Wat we ook zeker hebben gedaan, met behulp van u en andere klanten, de zaadhandel en onze vertegenwoordigers. Kwalitatief zijn onze producten in dit jaar steeds beter geworden, waar we uiteraard zeer trots op zijn. Ook zijn we trots op de hoeveelheid geleverde planten. Natuurlijk is ons streven om in het nieuwe jaar verder te groeien in zowel planten, als kwaliteit.

Jaarrond kunnen wij voor u uitgangsmateriaal snijbloemen opkweken en leveren. Wij zijn gespecialiseerd in:


Antirrhinum
Antirrhinum
Campanula
Campanula
Matthiola
Matthiola
Panicum
Panicum
Tanacetum
Tanacetum

Klant gericht

Globe Plant biedt u een scala aan mogelijkheden voor uw gewas, zoals plantgrootte, geselecteerd, verschillende typen plug, pluggrootte enz. De wijze van opkweek wordt, in overleg, op uw wens afgestemd.

Telen is continue sturen en vooruit kijken. Met behulp van geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, belichting en strakke cultuurvloeren zorgen we ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien. Uiteraard in combinatie met onze actuele verwerkings- en logistieke machines en kennis.

Voorraad

Wij hebben planten op voorraad. Check hier onze actuele voorraad of bel met de vertegenwoordiger. Tevens kan deze persoon u voorzien van uitgebreide teeltinformatie.

Duurzaam

We onderscheiden ons door een duurzame en hygiënische teeltaanpak. Al uw planten worden opgekweekt met aardwarmte en volgens de hoogste hygiëneprotocollen. Wij zijn Global GAP en MPS-A gecertificeerd en deelnemer van KAS

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs op het afgesproken tijdstip. Doordat we een familie bedrijf zijn, heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken.

Relatie beheer is belangrijk

Ons bedrijf met eigen ogen zien? Globe Plant nodig u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf.

Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar:

René van Berlo, verkoop snijbloemen: “Jonge snijbloemen kweken is met zorg aandacht geven, om voor u het beste resultaat te krijgen.”
Globe Plant Sales Team Snijbloemen