Sierteelt

Globe Plant levert gezond en sterk jong snijbloemmateriaal aan de professionele telers.

Eind 2016 zijn wij als Globe Plant vol enthousiasme begonnen met het opkweken van uitgangsmateriaal Sierteelt.
Kwalitatief zijn onze producten steeds beter geworden, waar we uiteraard zeer trots op zijn. Ook zijn we trots op de hoeveelheid geleverde planten.

Helaas hebben we moeten besluiten om eind 2019 grotendeels te stoppen met de teelt van jonge snijbloemen uit zaad. Reden hiervoor is dat het klimaat voor het opkweken van snijbloemen jaarrond onvoldoende aansluit op dat van onze groenteplanten.

De opgedane ervaring, kwaliteit en de technische mogelijkheden die we hebben, benutten we nu voor de opkweek van een beperkt assortiment Antirrhinum en Panicum– in de zomermaanden voor onze buitenlandse klanten.

Klant gericht

Globe Plant biedt u een scala aan mogelijkheden voor uw gewas, zoals plantgrootte, geselecteerd, verschillende typen plug, pluggrootte enz. De wijze van opkweek wordt, in overleg, op uw wens afgestemd.

Telen is continue sturen en vooruit kijken. Met behulp van geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, belichting en strakke cultuurvloeren zorgen we ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien. Uiteraard in combinatie met onze actuele verwerkings- en logistieke machines en kennis.

Voorraad

Wij hebben planten op voorraad. Check hier onze actuele voorraad of bel met de vertegenwoordiger. Tevens kan deze persoon u voorzien van uitgebreide teeltinformatie.

Duurzaam

We onderscheiden ons door een duurzame en hygiënische teeltaanpak. Al uw planten worden opgekweekt met aardwarmte en volgens de hoogste hygiëneprotocollen. Wij zijn Global GAP en MPS-A gecertificeerd en deelnemer van KAS

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs op het afgesproken tijdstip. Doordat we een familie bedrijf zijn, heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken.

Relatie beheer is belangrijk

Ons bedrijf met eigen ogen zien? Globe Plant nodig u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf.

René van Berlo, verkoop snijbloemen: “Jonge snijbloemen kweken is met zorg aandacht geven, om voor u het beste resultaat te krijgen.”