Onderhoudsmonteur

OverrijwagenAls Globe Plant b.v. in Vierpolders zijn wij een vooruitstrevende plantenkwekerij, die duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit van planten en organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn niet voor niets de eerste plantenkweker in Nederland die volledig op aardwarmte draait! Op een oppervlakte van 5,3 hectare leveren wij het hele jaar rond groenteplanten aan professionele tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland. Tevens kweken wij potplanten en verzorgen we de opkweek van diverse sierteeltgewassen.

Wij willen ons team graag op korte termijn uitbreiden met een enthousiaste

Onderhoudsmonteur  

Je uitdaging

Binnen ons glastuinbouwbedrijf zijn er een hoop (technische) zaken die vloeiend moeten werken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het opkweken van onze gewassen. In jouw functie zorg je er bijvoorbeeld voor dat lampen (voor de belichting van gewassen) en deuren (om de kassen op de juiste temperatuur te houden) feilloos werken. Daarnaast help je mee in het onderhoud en de reparatie van alle machines. Van zaai- en selecteer machine tot aan de overrijwagen en heftruck; als er problemen of storingen zijn probeer je ze op te lossen. Uiteraard verzorg je ook het reguliere onderhoud. Als er geen onderhoudswerkzaamheden zijn, dan zetten we je graag in op technische werkzaamheden in de kas, zoals machinaal zaaien, persen, sorteren en uitzetten. Een lekker afwisselende baan dus!

Wie wij zoeken

  • Je hebt een (mechanisch) technische achtergrond.
  • Je hebt kennis van elektrische installaties en elektronica en je kunt zelfstandig of in samenwerking met anderen mechanische storingen oplossen.
  • Ervaring met laswerk, constructiewerk en/of PVC- montagewerk en affiniteit met de tuinbouwtechniek zijn een pré.
  • Je bent bij voorkeur  woonachtig in de regio Voorne Putten / Rozenburg.
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en je werkt secuur. Je hebt geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit en je bent bereid om (in beperkte mate) bij storingen bereikbaar c.q. oproepbaar te zijn buiten de gewone werktijden.

Wat wij bieden

Wij werken volgens de glastuinbouw-CAO.  Daarnaast gebruiken wij een bedrijfsgebonden arbeidsreglement.

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie en ons bedrijf kun je contact opnemen met  Jan van Schie, Bedrijfsleider. Hij is te bereiken via  telefoonnummer 0181-40 90 90 of via jan@globeplant.nl.  Denk je dat  deze veelzijdige uitdagende baan precies is wat je zoekt, dan kijken we uit naar je sollicitatiebrief en C.V. Je kunt beiden mailen naar bertine@globeplant.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld