Nu óók uitgangsmateriaal snijbloemen

ZomerbloemenVanaf heden telen wij  uw jonge Snijbloemen! Wij stellen ons dan ook graag even aan u voor…

Wij zijn als Globe Plant een ervaren groente- en potplanten kwekerij uit Vierpolders. Na vele jaren kennis en ervaring opgedaan te hebben met de opkweek van bloeiend uitgangsmateriaal voor gerenommeerde veredelingsbedrijven, is het telen van sierteelt uit zaad een logische uitbereiding van ons assortiment. En zo kunt u vanaf heden ook uw jonge planten voor de teelt van snijbloemen afnemen van de eerste duurzame plantenkwekerij in Nederland.

Wij voldoen aan uw wensen

Binnen Globe Plant zijn de voorbereidingen in volle gang om uw snijbloemen uit zaad te kweken. Een nieuw product op de markt brengen is een geweldig leuke uitdaging, tevens kunnen we al onze ervaring op het gebied van teelt nu ook inzetten voor een ander productsoort.

Ons bedrijfsproces is erop gericht om de teelt aan te passen aan de individuele wensen van u als klant. Daar horen de juiste kennis en machines bij. Alles met als doel om de gewenste kwaliteit planten bij u af te leveren voor uw eigen succesvolle teelt. Uiteraard zijn wij Global GAP, GSPP en MPS-A gecertificeerd. Daarnaast doen wij mee aan promotie via KAS.

Ons aanbod vanaf heden

Per direct kunt u Ageratum, Ammi malus (Akkerscherm), Antirrhinum (Leeuwenbek), Callistephus (zaai-aster), Campanula, Celosia, Delphinium, Matthiola (Violier), Panicum en Ranunculus bij ons bestellen. Bent u echter op zoek naar een ander gewas, dan doen wij er uiteraard alles aan om deze met zorg voor u op te kweken.

De snijbloemen worden tijdens de opkweek gesorteerd op grootte, uniformiteit is hierdoor het resultaat. Afleveren vindt plaats in verschillende traymaten, zoals 252, 264 of 405 gaats.

Spreken wij elkaar binnenkort?

Enthousiast geworden naar ons idee over jong plantmateriaal en wilt u meer weten? Bel ons gerust! U kunt contact opnemen met een van de hierboven genoemde collega’s. Wij kunnen dan met al onze goede zorgen uw kwalitatief hoogwaardige snijbloemen op gaan kweken.

We blijven continue met u in gesprek

Doordat we continue in gesprek blijven met u als klant kunnen we de allerbeste producten leveren, precies zoals u wenst.