Globe Plant sponsort jong talent

Melissa Mooijman in nieuw Skeelertenu Schaats en skeeler talenten Jan en Melissa Mooijman, kinderen van onze klant Kwekerij Robert Mooijman worden momenteel mede gesponsord door Globe Plant.

Melissa Mooijman (14-08-22):
“Het skeelerseizoen is alweer bijna ten einde.

Afgelopen week heb ik de laatste Europacup van dit seizoen gehad met een puntenkoers, inline, afvalkoers, marathon en een 1000 meter. Mijn beste afstand was de afvalkoers. Ik behaalde hier de 6e plek en daar ben ik super tevreden over!
3 weken geleden had ik het NK baan, daar ben ik 4e geworden op de afvalkoers en 6e op de puntenkoers, dus dat was ook hartstikke netjes!

De aankomende weken heb ik nog 1 marathon die ik ga rijden, deze is in Heerhugowaard. Daarna ga ik lekker 2 weken rust houden en vervolgens me volop voorbereiden op het schaatsseizoen!

Melissa Mooijman (15-4-22):
“Ik ben afgelopen weekend naar Lagos geweest voor de eerste Europa cup, het was de eerste wedstrijd, maar ook gelijk een hele zware wedstrijd, omdat ik nu de jongste ben van de categorie. Ik was 11e op de marathon, 15e op de afvalkoers en 20e op de puntenkoers, ik ben wel tevreden over deze resultaten! Aankomende zaterdag heb ik de eerste landelijke baan van het seizoen in Purmerend. De weken daarna heb ik een Europacup in Gross Gerau, Geisingen en Heerde. Ik ben nu hard aan het trainen om daar ook goede resultaten neerzetten. “