Commercieel Medewerker buitendienst

 Word dit je nieuwe baan?!

Als Globe Plant b.v. in Vierpolders zijn wij een vooruitstrevende plantenkwekerij, die duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit van planten en organisatie hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn niet voor niets de eerste plantenkweker in Nederland die sinds dit jaar volledig op aardwarmte draait! Op een oppervlakte van 5,3 hectare leveren wij het hele jaar rond groenteplanten aan professionele tuinbouwbedrijven in binnen- en buitenland. Tevens kweken wij potplanten en verzorgen we de opkweek van diverse sierteeltgewassen.

Commercieel medewerker buitendienst – Sierteelt (fulltime)

Je uitdaging 

In deze functie ben je als Commercieel medewerker buitendienst verantwoordelijk voor de verkoop van onze sierteelt. Je onderhoudt contacten met de klanten en spreekt met hen de teeltplanning en bestellin-gen door. Verder ga je ook op zoek naar uitbreiding in de sierteelt. Uiteraard heb je contact met onze commercieel manager en medewerkers op kantoor van de sierteelt om je werkzaamheden af te stemmen.

Wie wij zoeken 

Je hebt zojuist een HBO opleiding afgerond of je bezit een MBO-diploma met werkervaring binnen tuinbouw(liefst sierteelt) en commercieel. Uiteraard heb je interesse in het uitvoeren van de deze commerciële werkzaamheden. Je kunt nauwkeurig werken in een zelfstandige functie, maar je weet de samenwerking met je collega’s op te zoeken daar waar het nodig is. Je hebt een goede communicatie en kennis van deze teelten. Je bent beschikbaar op de momenten dat de klant dit vraagt. Je beschikt over een rijbewijs en beheerst de Engelse taal.

Wat wij bieden 

Bedrijfsauto en laptop behoort tot de mogelijkheden. Verloning volgens de CAO tuinbouw. Daarnaast gebruiken wij een bedrijfsgebonden arbeidsreglement.

Informatie en solliciteren 

Voor meer informatie over de functie en ons bedrijf of heb je interesse in deze uitdagende baan, kun je contact opnemen met Margret Grootscholten, P&O manager. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0181-409090 of via margret@globeplant.nl.

We kijken uit naar je sollicitatiebrief en C.V.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.