Sierteelt – Snijbloemen

SnijbloemenGlobe Plant levert gezonde, sterke jonge snijbloemen aan de professionele telers.

Jaarrond kunnen wij voor u uitgangsmateriaal snijbloemen opkweken en leveren. Wij zijn specialist in:

  • Antirrhinum
  • Campanula
  • Celosia
  • Matthiola

 

maar ook:
Ageratum, Amaranthus, Ammi, Anemone, Brassica, Callistephus, Daucus, Delphinium, Dianthus, Panicum, Ranunculus, Tanacetum en Trachelium., behoren tot ons assortiment.

Wij bieden u een scala aan mogelijkheden voor uw gewas, zoals plantgrootte, geselecteerd, verschillende typen plug, pluggrootte enz. De wijze van opkweek wordt in overleg op uw wens afgestemd.

Telen is continue sturen en vooruit kijken. Met behulp van  geavanceerde klimaat- en voedingsregelingen, insectengaas, belichting en strakke cultuurvloeren zorgen we ervoor dat de jonge planten optimaal kunnen groeien. Uiteraard in combinatie met onze actuele verwerkings- en logistieke machines en kennis.

Duurzaam

We onderscheiden ons door onze duurzame en hygiënische teeltaanpak. Al uw planten worden opgekweekt met aardwarmte en naar de hoogste hygiëneprotocollen. Wij zijn Global GAP, GSPP en MPS-A gecertificeerd en deelnemer van KAS

Betrouwbaarheid

Gemaakte afspraken komen we na. We garanderen u de beste kwaliteit, voor de juiste prijs op het afgesproken tijdstip. Doordat we een familie bedrijf zijn, heeft u direct contact met de juiste persoon, met verstand van zaken.

Relatie beheer is belangrijk

Ons bedrijf met eigen ogen zien? Globe Plant nodig u graag uit voor een bezoek aan ons bedrijf.

Onze vertegenwoordigers staan voor u klaar:

René van Berlo, verkoop snijbloemen: “Jonge snijbloemen kweken is met zorg aandacht geven, om voor u het beste resultaat te krijgen.”