Potplanten

Gerbera Duraro in oranje teil - één van onze diverse potplanten Globe Plant is leverancier van kwalitatief sterke bloeiende potplanten voor binnen en buiten, die we onder meer verkopen via Flora Holland.

In ons assortiment vindt u onder meer:

  • Gerbera Durora P12
  • Impatiens Rokoko P12 NEW
  • Impatiens Bonita P10,5 NEW
  • Cyclamen Rainier P12
  • Cyclamen Picasso P12
  • Cyclamen Picola P12

NEW Rokoko

Bloemknop RokokoDe Impatiens Nieuw-Guinea Paradise Rokoko, zoals deze officieel heet, wordt sinds het voorjaar van 2016 exclusief door Globe Plant opgekweekt.

Deze Impatiens Rokoko is een echte noviteit in de planten wereld. De compacte opbouw met zware vertakkingen en de sterk verbeterde koude tolerantie maken deze (outdoor) Impatiens een echte aanwinst voor het balkon, de patio of tuin.

De gefrankeerde bloemen, de vele bloemknoppen (welke een sterke gelijkenis tonen met die van de roos) geven de Rokoko een speelse en elegante uitstraling. Vanwege de sterke doorbloei kan men van het voorjaar tot laat september genieten van de volle bloemenpracht die deze Impatiens meerdere malen produceert.

Bonita in schaalVoor het seizoen 2017 introduceert Globe Plant een uitbreiding van het assortiment met de Rokoko Colette en de Rokoko Constanz, beide met de karakteristieke gefranjerde bloemen en een warme kleur.

NEW Bonita

De Impatiens Bonita zal in 2017 door Globe Plant geïntroduceerd worden. Deze kleinbloemige Impatiens zal verkrijgbaar zijn in diverse kleuren. Het is een lieflijke verschijning en mede door het kleine formaat komt hij buiten goed tot zijn recht, in vele toepassingen.

 Jolanda Nieuwenhuijze
Jolanda Nieuwenhuijze, account-manager Potplanten: “Het is voor mij een uitdaging om steeds weer met iets nieuws op de markt te komen en dit groot te maken met  een goeie kwaliteit.”

Mail Jolanda Nieuwenhuijze